Starity

A sajtót hibáztatja a mexikói énekesnő

2011. december 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anahí a Gente interjújában beszámolt arról, miért gondolja azt, hogy a sajtó okozta az anorexiáját.

hirdetés
A sajtót hibáztatja a mexikói énekesnő

Az énekesnőről évekkel ezelőtt kiderült, hogy 16-17 éves korában anorexiában szenvedett. Állapota olyan súlyos lett, hogy muszáj volt kórházba vinni, ahol az intenzív osztályra került krónikus idegi- és érrendszeri zavarokkal. Az énekesnő elmondta, betegsége igazából tizennégy éves korában kezdődött nagyapja halála után, ami nagyon megviselte, ráadásul a sajtótól is folyton azt hallotta, hogy kövér.

„A sajtó a hibás, mert folyton azt mondták, hogy túlsúlyos vagyok. Ha nem hitetik el velem, talán sosem kellett volna átélnem azokat a szörnyű perceket” – mesélte őszintén Anahí.

Tizenhat éves koráig nem segített neki senki, még a szülei sem, hisz nem tudtak lányuk problémájáról. „Elrejtőztem a szüleim elől. Édesanyám két év után jött rá hogy beteg vagyok. Kezdetben nem voltam tudatában a problémámak, de miután a 163 cm-es magasságomhoz lefogytam 38 kg-ra, rájöttem, a halál küszöbén álltam” – emlékezett vissza a sztár.

Annie azóta rendezett egy dokumentumfilmet, amelyben az anorexiáról van szó, és többször felhívta az emberek figyelmét, hogy az ebben szenvedő betegeket legjobb orvoshoz vinni. „A legjobb egy specialistához fordulni, ha akarunk, ha nem, ilyenkor segítségre van szükség.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek