Starity

Garantált a nevetés Chace Crawford új filmjében

2011. december 13. 07:07   |   Szerző: Szilvi.novak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Nate Archibaldja ezúttal kilép a szívtipró gazdag srác szerepéből és a helyes Marco szerepébe bújik, aki a Rosie-t alakító Anna Kendrick helyes barátja.

hirdetés
Garantált a nevetés Chace Crawford új filmjében

Az új film, a What to Expect When You're Expecting arról szól, hogy betekinthetünk olyan párok életébe, akik épp babát várnak. Megleshetjük hogy milyen nehézségekkel küzdenek a kismamák, és a jövőbeli apák, na meg a pozitív és negatív oldalait annak, ha családot akarsz alapítani.

A romantikus-vicces dráma garantáltan sok nevetést fog okozni. A film jövő májusban fog megjelenni amerikában, a magyarországi megjelenés még bizonytalan.

Olyan nagy nevek játszanak a filmben mint Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chris Rock, Elizabeth Banks, Broolyn Decker és még sokan mások.

Chace most egy újabb filmen dolgozik, amiről még sokat nem árultak el, de azt tudni lehet, hogy a címe The House Gun, és Duncan Lingard szerepét fogja játszani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek