Starity

Lánybanda nyerte az idei brit tehetségkutatót

2011. december 12. 09:09   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolcadik alkalommal hirdettek nyertest a brit tehetségkutatóban, az X Factorban. Idén a négytagú lánybanda, a Little Mix bizonyult a legjobbnak.

hirdetés
Lánybanda nyerte az idei brit tehetségkutatót

A Little Mix megtörte az átkot: megcsinálták azt, ami eddig egyetlen csapatnak sem sikerült: megnyerték az X Factort.

A négy lány, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards és Jade Thirlwall szólóelőadóként jelentkeztek az idei tehetségkutatóba. Egyénileg nem láttak bennük lehetőséget a mentorok, ám úgy gondolták, hogy egy formációként sikeresek lehetnek. Igazuk lett, hiszen az X Factort még egyetlen egyszer sem nyerte meg csapat Nagy-Britanniában.

Tulisa Contostavlos mentoráltjai, az eredetileg Rhythmixre keresztelt formáció az élő adásokban egyre nagyobb sikereket ért el, így jutottak be a kétnapos fináléba, melyet idén a Wembley Arénában tartottak meg.

A szombati nap során Kelly Rowland versenyzője, Amelia Lily búcsúzott, vasárnapra pedig már csak két versenyző maradt: a Gary Barlow által mentorált Marcus Collins és a Little Mix. A győzelmet végül a Little Mix aratta.

A lányok a finálé első napján Florence and the Machine You Got The Love című dalával léptek először színpadra, majd egy duetett énekeltek Tulisával. A második napon az En Vogue Don't Let Góját adták elő az első körben, majd a Silent Night című klasszikussal igazi karácsonyi hangulatot teremtettek az arénában. Végül Damien Rice Cannonball című szerzeményével áltak a tízezer fős közönség elé, ami a győztes kislemezeként digitálisan is elérhető lesz az iTuneson.

Gratulálunk a Little Mixnek, aki így egymillió fontos lemezszerződést nyert, melyet a Simon Cowell által igazgatott Syco Musickal köt meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek