Starity

VV5: bokszveresége után párbajozni megy Csaba

2011. december 12. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gergő megverte a bokszban, a társai pedig kiválasztották a végre nem védett Csabát.

hirdetés
VV5: bokszveresége után párbajozni megy Csaba
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Két hét kemény felkészülés után elérkezett a vasárnap a nagy megmérettetés, azaz a Való Világ 5 Boksz Gálája, mely az RTL Klub 2-es stúdiójában került megrendezésre. Erdei Zsolt volt a Gála szakkommentátora, aki már a meccs előtt nagyon izgult, mellette Horti Gábor kommentátor ült, a ringben pedig a fess, csokornyakkendős Nagy Sándor foglalt helyet speakerként.

A nyitómeccs Eszternek és Verának jutott. A kommentátorok szerint kevés volt az idő arra, hogy megtanuljanak pontosan ütni, de Eszter precízebb volt az első másodpercekben. Vera azonban a kezdeti meglepettség után feljött, a második menetben az ütési sebességét is jobbra értékelték, mint Eszterét, így 2:1-es pontozással az első mérkőzést Vera nyerte.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A második mérkőzést a piros sarokban elhelyezkedő VV Királylány Kinga és a kék sarokban helyet foglaló VV Szőke Ciklon Seherezádé vívta meg egymással. A lányok, mintha egy buliba jöttek volna, de a meccs már nem egy szimpla diszkós lötyögés lett, ugyanis Kinga rögtön a gong után úgy nekiment Seherezádénak, hogy az el is esett. Több sem kellett Serinek, a második és harmadik menetben folyamatosan támadta, és nem kímélte a Királylányt. A meccset egyhangú pontozással Seherezádé nyerte. Balázs szerint a bunyó nyomokban bokszot is tartalmazott.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Attila igazi profiként vonult be a harmadik mérkőzésre. A Kalapácsember a piros sarokban, Torpedó Péter a kékben foglalt helyet. Úgy tűnik, Attilának előny a magasságkülönbség, több ütést is juttatott Péter arcába, a kommentátorok szerint nagy offenzívát indított a Torpedó ellen. A Kalapácsember nemcsak az öklére bízta a sikert, direkt provokálta Pétert. Attila a show-ra is gondolt, bár nem volt igazán sportszerű. A második menetben rászámoltak Péterre, de magához tért, a folytatásban viszont már láthatóan elhagyta az ereje. A harmadik menetben még tartotta magát, de újra rászámoltak és már nem volt érdemes folytatnia. Attila fölényes győzelmet aratott. Egyesek szerint eleve halva született ötlet volt ez a meccs.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Utolsóként a legedzettebb páros került a ringbe: VV Sáskaharcos Csaba és VV Sittes Gergő. Tőlük várták a legizgalmasabb mérkőzést és a fiúk tettek is arról, hogy az elvárásoknak megfeleljenek Az első menet parádés volt, vércseppek is megjelentek a ringben. Gergőnek felduzzadt a szeme, az orra mindkettejüknek vérzett és repültek a fogvédők. Erdei élvezte a meccset, ökölbe szorult kézzel izgult és azt mondta, az állás rendkívül szoros. Gergő arcát a harmadik menetre már elöntötte a vér. A kommentátorok nem értettek egyet a végeredményben, a pontozás 2:1 arányban Gergő javára döntött.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A bokszmeccs után alig ocsúdtak fel a villalakók, máris eljött a választás ideje. A lila kendők Verának, Seherezádénak, Attilának és Gergőnek is védettséget jelentettek, viszont nem okozott nehézséget a döntés. Csaba védtelen lett, amit rögtön ki is használtak a többiek. Gergő, Attila, Seherezádé, Vera és Eszter is rátette a jelét, így ő az egyik biztos párbajozó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek