Starity

Visszatér a Jóban Rosszban rosszfiúja!

2011. december 13. 08:08   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem a nézők látásával van a probléma, Mihályfi Balázsból valóban kettő van. A Jóban Rosszban színésze a TV2 sikersorozatában először Fehér Richárdot formálta meg, majd a gonosz üzletember még gonoszabb testvérét, Konrádot. Csillagkúton azonban minden megtörténhet, így az ikerpár most egyszerre kerül képernyőre.

hirdetés
Visszatér a Jóban Rosszban rosszfiúja!
Fotó: Red Lemon Média

Mihályfi Balázs egyformán szereti Konrád és Richárd karakterét. A színész elmondta, szakmailag nem okozott nagy fejfájást számára a szerepek megformálása, technikailag azonban kisebb trükköket kellett alkalmaznia a stábnak.

„Szerencsére mindkét karakter egyformán gonosz, ezért nagyon szeretem őket. Talán Konrádban kicsivel több lehetőség van, érdekesebb a személyisége, a Csillagvirág Klinikán több minden történik vele” – árulta el Mihályfi.

„Szakmailag nem okoz plusz fejtörést, hogy a sorozaton belül két karaktert formázok meg. Egyformán kihívást jelentenek, mindkettő érdekes, izgalmas feladat. Technikailag sem bonyolult megoldani, hiszen külön-külön felveszik a jeleneteket. Viszont azért kicsi cselre volt szükség, hiszen Konrád bajuszt és szakállat visel, míg Richárdnak nincs arcszőrzete. Ezért úgy kellett alakítani a történetet, hogy teljesen egyforma legyen a két karakter. De ennél többet nem árulhatok el” – tette hozzá a színész.

Fehér Richárdot ismerve biztosak lehetünk abban, hogy Csillagkút egyébként sem nyugodt élete még inkább a feje tetejére áll és hihetetlen izgalmak várnak a nézőkre a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban, ahol december elejétől egyre több negatív szereplő tűnik fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek