Starity

Colin Farrell tanította meg káromkodni Jeremy Rennert

2011. december 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Colin Farrell elég nagy hatással volt az amerikai színészre, Jeremy Rennerre, aki eddig soha nem káromkodott, ám amikor az ír fenegyerekkel dolgozott, ő is mocskos szájú lett.

hirdetés
Colin Farrell tanította meg káromkodni Jeremy Rennert

A bombák földjén és A bosszúállók sztárja az elmúlt időszakban rászokott a káromkodásra, ennek pedig az ír színész, Colin Farrell az oka. Jeremyre korábban nem volt jellemző a mocskos szájú kifejezés, ám Farrellnek köszönhetően ez megváltozott.

A két férfi a S.W.A.T. – Különleges kommandó című film forgatásán ismerkedett meg egymással közelebbről, és a Tolvajok városa sztárja azt állítja, a forgatások lezajlása után lett ő is káromkodós típus – ami miatt egyre gyakrabban kerül bajba.

„Elég gyakran használom a B betűs szót, ami olyan brit dolog. Valójában a haveromtól, Colin Farrelltől tanultam el, azt hiszem, Írországban is használják. Rám ragadt, használom igeként, főnévként és minden egyébnek. De ezt Amerikában nem nagyon viselik el. Az embereket zavarja itt, és sokszor kerülök miatta bajba”mondta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek