Starity

Alekosz gyakran költ fizetős nőkre

2011. december 14. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A görög csődör nem elég, hogy rástartolt Ricsi édesanyjára, de egy őszinte vallomást is elejtett.

hirdetés
Alekosz gyakran költ fizetős nőkre
Fotó: TV2

Úgy tűnik rendeződik Alekosz és Éva kapcsolata. A minap hosszasan beszélgettek a konyhában. A görög csődör bizalmába avatta Évát, elmesélte neki, hogy az ő életében mindig is két nő volt, egy szuperszexi és egy anyuka típus.

Bevallotta azt is, hogy az elmúlt időszakban jócskán költött „fizetős nőkre”. „Ez a fajta nő, amit te elképzeltél még nem találták ki, vagy igen, de az meg fizetős, és többe kerül, mintha két teára meghívnál valakit” – világosította fel Ricsi édesanyja Alekoszt, aki erre váratlanul rávágta: „Újabban gyakran költök!”

Éva jótanácsokkal próbálta meg ellátni Alekoszt, akinek a figyelme egyre inkább Ricsi anyjára terelődött és az este végére nyíltan flörtölni kezdett vele. Közölte, hogy neki tombolnak a hormonjai, és előbb le kéne feküdjenek egymással, aztán pedig jöhet az ismerkedési szakasz. Éva rendkívül jól szórakozott, viccnek vette az egészet, majd a vallomásszobában elmondta, ha a görög mindezt valóban komolyan gondolta, akkor sürgősen segítségre van szüksége, de ő jót nevetett a nyomulásán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek