Starity

Kristen Stewart nem tűri a házasságtörést

2011. december 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart feladta a leckét Robert Pattinsonnak! Kijelentette ugyanis, hogy egy félrelépést követően nem tudná szeretni kedvesét.

hirdetés
Kristen Stewart nem tűri a házasságtörést

A Twilight-filmek Bellájának, Kristen Stewartnak határozott elképzelése van, már ami a jövőjét, pontosabban a házaséveit illeti. Mindenki tudja, hogy filmbeli partnerével, Robert Pattinsonnal egyre szorosabb kapcsolatot ápol, a média heti rendszerességgel foglalkozik a szerelmi életükkel.

A színésznő – tőle szokatlan módon – nyilatkozott a magánéletéről: elmondta, hogy egy házasságtörés után már nem bírná szeretni a férjét, és azt is hozzátette, hogy sosem értette azokat a nőket, akik megbocsátottak hűtlen hitvesüknek.

„A hűtlenséget nem tűrném el. Talán meg tudnám bocsátani, de azt, aki megcsalt, soha többé nem tudnám szeretni” – állítja a színésznő.

Kristen nagyon magabiztos ezzel a témával kapcsolatban, vagyis Robnak csak annyit mondanánk, hogy jobban teszi, ha óvatos és monogám lesz – már ha boldog és hosszú kapcsolatot szeretne kedvesével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek