Starity

Fény derül a Pretty Little Liars fenyegetőjére

2011. december 14. 20:08   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family nagy sikerű sorozata, a Pretty Little Liars egy kis meglepetéssel készül márciusban a nézőknek.

hirdetés
Fény derül a Pretty Little Liars fenyegetőjére

A hír igaz, a Pretty Little Liars című sorozat nagy fináléjában, 2012. március 19-én megtudhatjuk, ki is valójában a híres bajkeverő. Mióta 2010-ben elindult a sorozat, a titokzatos és rejtélyes „A”-nak minden epizódban érdekes szerep jutott.

A rajongóknak már említeni sem kell, de a karakter azzal fenyegeti Alison halála óta a négy barátnőt (Ashley Benson, Lucy Hale, Troian Bellisario és Shay Mitchell), hogy felfedi titkaikat. „A” eddig alig jelent meg a sorozatban, akkor is csak csuklyás kabátban, hogy ne lehessen felismerni. Így a nézők még azt sem tudják eldönteni, hogy a rejtélyes fenyegető fiú vagy lány.

Annyit már tudhatunk, hogy a második évadban a lányok valami nagyba vágják bele a fejszéjüket, sőt, egy interjúban a sorozat producere, Marlene King röviden beszélt a nagy leleplezésről: „A végső simításokkal rohamtempóban haladtunk. Ez a finálé szűz terület abban az értelemben, hogy választ adjunk néhány kérdésre. Sok megbeszélnivalót adunk a rajongóknak a második és a harmadik évad között. A szereplők és a stáb is érzi a nagy izgalmat. Óriási lesz.”

Továbbá az utolsó részben letartóztatják Ali gyilkosát, és egy szeretett karakter halálát is végignézhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek