Starity

Feró berágott Gesztire és utcai kampányba kezdett

2011. december 15. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Geszti Péter Muri Enikővel kapcsolatos kijelentése miatt orrolt meg a nemzet csótánya. A szöveggyáros azt állítja, azért ilyen sikeres most az énekesnő, mert tavaly hazaküldte.

hirdetés
Feró berágott Gesztire és utcai kampányba kezdett
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tavaly nem engedte az élő show-ba Muri Enikőt a lány akkori mentora, Geszti Péter. Úgy érzi, ezzel a döntéssel alapozta meg az énekesnő idei sikerét. Szerinte egy bizonyítás az egész a lány részéről, és indirekt módon ő készítette elő a sikerre.

Feró természetesen felháborodott ezeken a kijelentéseken, hiszen Muri Enikő teljesítményét saját mentori érdemének tekinti. Méltán lehet büksze, mert Enikő már most a mindenkori legjobb hazai női x-faktoros versenyző, hiszen tavaly Janicsák Veca is negyedikként esett ki.

„Ne beszéljünk már butaságot! Nem tudjuk, hogyha nem rúgja ki, akkor mi történik. Ezek a feltételezések. Ilyen nincs. Nehogy már megköszönjem neki, hogy tavaly kidobta. Ráadásul most is ellene szavazott” – vágott vissza Nagy Feró a Gringo Sztár frontemberének.

„Tudom, mi volt Enikő, amikor idejött. Én tudom, hogy mit kellett vele átvennünk, és mit kellett felszabadítani benne. Ha végignézzük a mostani pályáját ebben az idei szériában, akkor láthatjuk, hogy hihetetlen ívet futott be az eddigi műsorok alatt, és mostanra rátaláltunk az igazi Enikőre” – mondta a lányok mentora, aki a hatalmasak indulatok ellenére abban bizonyára egyetért Gesztivel, miszerint Enikő győzni jött a játékba, és nem pusztán bizonyítani.


Fotó: Blikk

Feró nem csak szavakban áll ki mentoráltja mellett, hanem az utcára is hajlandó kiállni. Ezt tette a napokban, amikor szendvicsembernek öltözve fogott egy őrült kampányba Enikő szavazataiért.

„Elég volt a férfigyőztesekből, idén nyerjen a legszebb és legjobb! 1799 Enikő" – állt a Beatrice frontemberének tábláján, aki elmondta, hogy ilyesmit még önmagáért se tenne meg, de Enikőért igen, és ha csak egy plusz szavazatot sikerül szereznie az énekesnőnek, akkor már megérte ezt az őrültséget elkövetnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek