Starity

A Kardashian lányok beismerték, hogy nem tehetségesek

2011. december 16. 09:09   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három Kardasian lányt rengeteg támadás éri, miszerint nincs tehetségük, és kiérdemeletlenül kaptak ekkora figyelmet a médiában. Most beismerték, hogy igazuk van az embereknek, és tényleg nem értenek semmihez.

hirdetés
A Kardashian lányok beismerték, hogy nem tehetségesek

Mostanában hatalmas divattá vált utálni a Kardashian famíliát. Nem elég, hogy egyre többen támadják őket az interneten, már pár híresség is csatlakozott a klubhoz. Daniel Craig például trágár szavakkal szemléltette, mennyire értekeli karrierrjüket, de Jonah Hill sem rejtette túlzottan véka alá, nem éppen hízelgő véleményét. A három nővér most mégtöbb indokot adott az utálkozóknak, ugyanis bevallották, ők sem tartják magukat túl sokra.

A minap, Kris Jenner, és három idősebb lánya, Kourtney, Kim és Khloé, Barbara Walters beszélgetős műsorába vendégeskedtek. Barbara nem sokáig teketóriázott, rögtön belevágott a sűrűjébe.

„Nem színészkedtek, nem énekeltek, nem táncoltok. Ne haragudjatok meg, de egyáltalán nincs is tehetségetek” – kezdte némi viccelődés után a beszélgetést a műsorvezető.

„De ennek ellenére is szórakoztatunk!” – vágott vissza Khloé.

„Tulajdonképpen nagyobb kihívás egy valóságshow-ban szerepelni, és elérni, hogy az emberek magadért szeressenek meg. Szóval határozottan nagyobb a nyomás rajtunk, amiért magunkkal lettünk híresek, mintsem egy karakterrel, akit éppen eljátszottunk” – próbálta megmagyarázni Kim.

„De én úgy gondolom, hogy egyetértünk veled!” – intézte Kourtney mondandóját Barbarának.

„Mármint, egyikünk sem hiszi azt, hogy tehetséges. Semelyikünk nem gondolja, hogy tud színészkedni, énekelni, vagy táncolni” – tette hozzá Khloé.

Mi csak azt nem értjük, hogy ha ez mind igaz, akkor Kim vajon miért próbálkozott mégis énekesi karrierrel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek