Starity

Selena Gomez meglátogatta halálos beteg rajongóját

2011. december 16. 11:11   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanában sok gyűlöletet kapó, volt Disney-sztár ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve. Munkáját félbeszakítva utazott a kis rajongójához, hogy teljesíthesse kívánságát.

hirdetés
Selena Gomez meglátogatta halálos beteg rajongóját
Fotó: ryanseacrest.com

Selena Gomezt lehet szeretni és gyűlölni is, de jótékonykodásai mindenképpen figyelemre méltóak. Épp egy Los Angeles-i stúdióban dolgozott, amikor Ryan Seacrest, amerikai rádiós műsorvezető felhívta őt egy furcsa kéréssel.

Ryan karácsonyi kívánságprogramjába küldte be levelét egy 13 éves beteg kislány oktatója. Hana progeriában, egy rendkívül ritka genetika betegségében szenved, és tízszer gyorsabban öregszik mint az átlagemberek. A folyamat az orvostudomány mai állása szerint sajnos visszafordíthatatlan.

Hana példaképe Selena, és minden vágya az volt, hogy találkozhasson kedvencével. A Disney-csillag érkezését a lehető legnagyobb titokban tartották, így Hanat hatalmas meglepetésként érte, amikor a kórházban megjelent Gomez kisasszony és üdvözölte őt. Az énekes-színésznő távozása után a kislány sírásban tört ki boldogságában, és elmondta, hogy ennél csodálatosabb karácsonyi ajándékot el sem tudott volna képzelni.

Ryan ezután megosztotta a nagyközönséggel, hogy Selena Gomez az egyik legnagylelkűbb ember, akivel valaha is talákozott, és nagyon hálás neki, amiért megszakítva aktuális munkáját, azonnal el tudott jönni, hiszen Hana esetében az időnek nagyon nagy jelentősége van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek