Starity

VV5: kamu volt Fecó esküvője

2011. december 16. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak játékból mehetett hozzá Angélához a csalfa Fecó, ugyanis nem lesz törvényes ez a fajta házasságkötés.

hirdetés
VV5: kamu volt Fecó esküvője

A Való Világ nagy esküvője a tegnapi napon zajlott le. Fecó és Angéla életének egyik legboldogabb pillanata volt, amikor kimondhatták az igent. Ám ez csak egy tévéshow, valódi házasságra nem kerülhetett sor, ugyanis a házasságkötési szándékot személyesen az anyakönnyvezető előtt kell bejelenteni legalább harminc nappal a ceremónia előtt. Gyorsabb ügyintézés ugyan kérhető, de mivel Fecó nem is tudott az egészről semmit, így nem is nyújthatott be ilyen irányú kérelmet.

A villalakók viszont nem tudják, hogy az egész csak színjáték, így mindenki meghatottan szemlélte az eseményeket, Csaba például nagyon fel volt dobva, hogy végre esküvői tanú lehet. Angéla tudta jól, hogy törvényes házasságra csak a műsor után kerülhet sor, de nekik ez is bőven megfelel, hiszen régóta készültek az eseményre, csak sajnos pénzük nem volt rá.

A családanya gyomra görcsben volt, amikor belépett a villába, félt ugyanis attól, hogy valamelyik rosszindulatú villalakó keresztbetesz neki, ugyanis sokan nem nézték jó szemmel, hogy kivételeznek Fecóval.

A dumagép kisebb sokkot kapott, mikor meglátta élete szerelmét menyasszonyi ruhában. Sírt, zokogott és remegő lábbal vette tudomásul, hogy az egész készülődés neki és kedvesének szólt és végre teljesül, amire évek óta várt.

Az ünnepi hangulat végül Eszterék szívét is meglágyította, így a ceremónia gond nélkül zajlott, a végén mindenki gratulált a párnak.

Természetesen nem véletlenül találták ki az esküvőt a Való Világ kreatív szerkesztői, a konkurens csatornánál épp aznap lesz az ÖsszeEsküvők fináléja, ezzel viszont jópár házasságkötésre éhes nézőt átcsalhatnak az RTL Klubra. Így válik egy szimpla eszközzé a kétgyermekes édesanya és édesapa a csatorna kezében, amihez a nézők könnyes szemmel asszisztálnak majd a tévéképernyők előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek