Starity

Vastag Tomi hisz az emberi jóságban

2011. december 16. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztesének az öccse arról vallott, hogy miért olyan idealista, és miért hisz abba, hogy az emberek alapjában véve jók.

hirdetés
Vastag Tomi hisz az emberi jóságban
Fotó: Tabu Tv

„Nagyon jóban vagyok az új X-Faktorosokkal, és nagy boldogsággal tölt el az a tudat, hogy igaz barátokra leltem bennük. Most őket nézni a tévében, ugyan olyan, mintha mi állnánk ott a színpadon. Nagyon sok hasonló érzést vált ki bennünk. Jó dolog segíteni nekik, mert nekünk is jó lett volna” – mesélte a tabutv.hu riporterének Tomi, aki a későbbiekben azt ecsetelte, hogy az országból mindenki lehetne a barátja.

„Én nagyon hiszek az emberi jóságban. Eszméletlenül nagy idealista vagyok. Hiszem azt, hogy ez egy ideális világ ideális emberekkel. Az első szériában és megvoltak a jó barátságok, mint például a Norbival vagy a Katival, Vecával. Igyekszünk a legtöbbet találkozni és a legjobb kapcsolatban maradni. Én azt gondolom, hogy sok jó ember van ebben az országban, és sok olyan ember van, aki igaz barát tud lenni. Nagyon szeretem, amit csinálok” – számolt be Vastag Tomás, aki állítási szerint megpróbál minden emberrel, minél többet beszélgetni.

„Azt gondolom, hogy mindenkiről tényleg a jót a feltételezem és amikor bárki oda jön. Én nem egy szerepet játszottam a tévében és, ha bárki oda jön, hozzám az tudni fogja, hogy egy és ugyan azon ember vagyok. Igyekszem a lehető legtöbb emberrel beszélgetni és megköszönni nekik azt a sok jót, amit kaptunk tőlük” – hallható a sztártévé riportjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek