Starity

Listából választja ki menyasszonya ajándékát Jáksó László

2011. december 16. 17:05   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jáksó László idén a menyasszonyával, Évivel tölti az ünnepeket, akivel romantikus Karácsonyra készülnek. A Class FM műsorvezetőjének négy különböző városba is el kell majd látogatnia, hogy láthassa családját, így a Karácsony a szeretet mellett, az utazás ünnepe is lesz Laciéknak.

hirdetés
Listából választja ki menyasszonya ajándékát Jáksó László
Fotó: Red Lemon Média

Első meghitt közös Karácsonyát tervezi Jáksó László és menyasszonya, Évi. Az ünnepi menüt közösen állítják össze, és a karácsonyfát is együtt díszítik majd fel, a további ügyes-bajos dolgokat azonban idén Laci párja intézi. A Top 20 műsorvezetőjének mindössze annyi feladata marad, hogy egy listából kiválassza kedvese ajándékát.

„Szerencsém van Évivel, hiszen ő nagyon figyelmes. Két listát is készített, az egyik a teendők és a családnak tervezett ajándékok listája, amit magának jegyzett fel. A másikat nekem készítette, felírta mit szeretne kapni, főleg könyveket, és nekem csak ki kell választanom és megvennem, amit gondolok. Azonban azt leszögezte, csak egyet választhatok a felsorolásból” – mesélte Laci.

A műsorvezetőnek pihenésre nem nagyon lesz ideje az ünnepek alatt, hiszen több városba is el kell látogatnia.

„Nálunk elég bonyolult lesz az ünnep. Évi győri, én szegedi vagyok, a kisfiam Szentendrén él, a barátaim pedig Budapesten. Így mindenhová el kell látogatnunk, hogy a szeretteinkkel lehessünk, szóval igazi „kanosszajárásra” készülök Karácsonykor” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek