Starity

Hamarosan érkezik a How To Destroy Angels első albuma

2011. december 17. 00:12   |   Szerző: tya04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A post-industrial banda másfél éve dobta piacra első kislemezét, melyet a mai napig ingyen le lehet tölteni. Trent Reznor eleinte szeptemberre ígérte a teljes debütáló albumot, azonban a munkálatok elcsúsztak. Most már biztos: 2012 elején megjelenik a korong.

hirdetés
Hamarosan érkezik a How To Destroy Angels első albuma

A NIN-frontember, Trent Reznor manapság inkább a filmek irányában bontakozott ki, amelynek eredménye is termett: 2011-ben elnyerte az Akadémia elismerését Atticus Ross-szal, most pedig az új score szintén jelölést kapott a Golden Globe Awards háza táján. Pár nappal ezelőtti nyilatkozatából kiderült, hogy szorgosan folynak a munkálatok az első How To Destroy Angels-albumon. Az együttest 2010-ben alapította Ross-szal és feleségével karöltve, egy ingyen letölthető kislemez már megjelent június elején, a Null Corporation jóvoltából. A The Space In Between című számból videoklip is készült.

A 2011-es Oscar-gálán Reznor úgy nyilatkozott, hogy ősz környékére tehető a teljes lemez, de mint később kiderült, még csak most fejeződtek be a felvételek, a mixelés pedig folyamatban van. „Az első EP mindössze hat hét munkájának gyümölcse volt a stúdióban. Kevés volt az idő, nem tudtunk sokat agyalni rajta. Úgy éreztem, nagyon hasonlított egyéb projectekhez, illetve sok hatást lehetett érezni rajta. Most, a teljes album sokkal egységesebb és egyedibb hangzást képvisel, büszke vagyok és izgatott, hogy mi fog kisülni ebből” – mondta pár napja a Rolling Stonesnak.

Teljes turné azonban nem várható, mivel kiderült, hogy az egyesztendős Lazarus Echónak hamarosan kistestvére érkezik. Q Maandig és Reznor második babájukat várják, így csak pár fellépést fognak vállalni. „Abban a pillanatban, mikor megszületik a baba, jó ideig csak együtt leszünk, ez lesz a fő prioritásom. Gondolkodunk néhány show-n, de a család az első.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album zene nin htda
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek