Starity

Muri Enikő elfelejtheti a győzelmet?

2011. december 17. 18:06   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub műsoraiban eddig nem nagyon volt esélyük nyerni a lányoknak, kevés kivétellel ugyanis mindig fiúk lettek az elsők. Muri Enikő küzdelme tehát kudarcra van ítélve?

hirdetés
Muri Enikő elfelejtheti a győzelmet?
Fotó: Tumbász Hédi – Blikk

Muri Enikő mentora, Nagy Feró fel van háborodva, mivel sorra ejtik ki a női versenyzőit. Szerinte a csatorna háttérbe szorítja a gyengébb nem képviselőit. A Való Világ eddigi négy részét fiúk nyerték, csak úgy mint a Csillag születiket, sőt a tavalyi X-Faktort is egy férfi, Vastag Csaba nyerte meg, vagyis jogos a mentor felháborodása.

Feró már tavaly is javasolta, hogy a női versenyzők külön megkülönböztetést kapjanak, és hogy a fiúk és a lányok egyenlő arányban induljanak ezeken a versenyeken, hiszen most is jóval több fiút juttattak be a döntőbe, mint lányt.

„Ez nem igazságos, úgyhogy ha kell, akkor én akár még fejen is állok, csak Enikő nyerjen, mert ő igazán megérdemli – fakadt ki a Blikknek a nemzet csótánya. – Próbálom biztatni Enikőt, hogy megnyerheti, és a rajongóit is, hogy szavazzanak, mert most már tényleg lányt szeretnék a dobogó legfelső fokán látni” – szögezte le Feró, aki pár napja meg is mutatta, hogy bármit megtenne mentoráltjáért, ugyanis szendvicsembernek öltözött, és így próbálta gyűjteni a szavazatokat Enikőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek