Starity

Baricz Gergő lett az X-Faktor harmadik helyezettje

2011. december 17. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holnapi fináléba már csak ketten jutottak, egy valakinek távoznia kellett.

hirdetés
Baricz Gergő lett az X-Faktor harmadik helyezettje
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombat estére már csak hárman maradtak az X-Faktor mezőnyében. A cél a holnapi fináléba jutás volt. A mentorok már nem döntöttek, az énekesek sorsa a nézők kezébe került.

Baricz Gergő, Muri Enikő és Kocsis Tibor három dallal készültek. Az első körben azt a szerzeményt adták elő, amiket a mentorok a legjobbnak ítéltek a versenyben. Ezután kezdődött a duettkör. Az énekesek meghívott vendégeikkel adták elő a szerzeményeket. Gergő a KFT-vel énekelt, Enikő Dolhai Attilával egy musicalduettel készült, Tibor partnere pedig Zséda volt. Harmadszorra a válogatón előadott dalaikkal álltak a színpadra.

Az est sztárvendége a Magna Cum Laude volt, akik különleges produkcióval érkeztek a műsorba, utánuk pedig lezárták a szavazást. A versenyből Keresztes Ildikó mentoráltjának kellett távoznia.

Hogy ki lesz az idei győztes, az vasárnap este derül ki. Előtte délután az RTL Klub – akárcsak tavaly – egy X-Faktor-maratonnal készül, ahol felidézik az elmúlt hónapok eseményeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek