Starity

VV5: óriási fölénnyel nyerte a párbajt Csaba

2011. december 20. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétfő esti párbajon a nézők megmutatták, hogy nincs szükség folyton picsogó plasztikcicákra. Veronikát a szavazatok 82 százalékával küldték haza.

hirdetés
VV5: óriási fölénnyel nyerte a párbajt Csaba
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Csaba már egyszer nagy port kavart azzal, mikor a villa kubai macsóját haza zavarta. Akkor is mindenkit meglepett az eredmény, most sem volt másként. A plasztikázott villalakó bármennyire is együgyü, sokkal szórakoztatóbb műsort csinált, mint Csaba, akiről azon kívül, hogy a villában van, nem sok mindent tudnánk felsorolni.

Úgy látszik a nézők megelégelték a paplanszájú lány szerepeltetését a képernyőn, amiben közrejátszhatott az is, hogy egyes képek tanúbizonysága szerint prostituáltként kereste a kenyerét a valóságshow-karrierje előtt. De az is elképzelhető, hogy tinilányok ezrei nyomták az SMS-t a helyes pasiként bekerült Csabára, és így tett szert ekkora fölényre.

A párbaj egyébként szokásos mederben folyt. Csaba kortesbeszédét meglepő módon nem vállalta el a legjobb villabarátja, Fecó, mondván ő ehhez túlságosan másnapos, illetve izgul is. A riportszobában azért elmesélte, hogy haragszik Csabára, csak nem meri neki elmondani. Ezzel a nem túl szimpatikus tettével valószínűleg elesett volna néhány szavazattól, ezért az utolsó pillanatban meggondolta magát és mégis ő mondta a védőbeszédet. Veronikának pedig a gonosz törpe kampányolt, aki titkon leginkább azért várta vissza a lányt, hogy végre magáévá tehesse, de azért erre nem tért ki.

Utóbbira viszont már nem fog sor kerülni a villa falain belül, ugyanis Csaba megalázó különbséggel hagyta kint Alekosz egykori exét. Mikor visszament a villába a nyertes, Vera majd kiugrott a bőréből örömében. De ez az öröm is csak addig fog tartani, míg nem szembesül azzal, hogy boltokba került a pornófilmje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek