Starity

Betegesen vékony a műsorvezetőnő

2011. december 22. 08:08   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexa Chung, a gyönyörű műsorvezetőnő az utóbbi időben igencsak lefogyott, mely oka valószínűleg az állandó stressz.

hirdetés
Betegesen vékony a műsorvezetőnő

Alexa Chung mostanában igen sokszor szerepel az újságokban, de nem jó hírekkel, ugyanis nagyon-nagyon lefogyott, valószínűleg az állandó stressz miatt. Bár nem mai téma Alexa fogyása, hiszen már 2009-ben is nem egy-két kilót vesztett.

2009-ben szóvivője tagadta, hogy a műsorvezetőnőnek problémái lennének alakjával és súlyával. A modell később elismerte, hogy fogyott. Azt nyilakozta, nem akar anorexiás lenni, és nem is példakép akar lenni más emberek szemében, és senkit sem akar a fogyásra kényszeríteni.

Idén már annyira idő híjában volt Alexa, hogy naponta csak egy croissant evett meg. Azt nyilatkozta, sokszor beszél édesanyjával, aki csak annyit mond, hogy egyen, hiszen ha napokig alig visz be táplálékot szervezetébe, a teste legyengül, és még tragédia is lehet belőle. Már sokszor megígérte, hogy helyesen fog táplálkozni. Reméljük, ez lesz az újévi fogadalma, amit meg is fog tartani!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek