Starity

Rihanna is kiáll Demi Lovato mellett

2011. december 21. 15:03   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vörös szépség nemrég a Twitteren csiripelte el, milyen nagyszerű véleménnyel van a töretlen énekesnőről.

hirdetés
Rihanna is kiáll Demi Lovato mellett

Demi Lovato remélhetőleg már túlesett a nehezén, és felfelé gyalogol a lejtőn, már ami az énekesnő gyógyulását illeti. Ennek ellenére még most is folyamatosan kap megerősítést rajongóitól, családjától, barátaitól és nem utolsó sorban más sztároktól is. Miley Cyrus például legutóbb azzal fenyegetőzött, hogy elpusztít mindenkit, aki még egyszer megjegyzést tesz Demi teltebb, nőies alakjára. Úgy tűnik, ezzel más hírességeket is inspirált, ugyanis Rihanna nemrég szintén elsimerően csiripelt Demiről.

" Demi Lovato nagyon jól csinálja! Egy igazi gengszter„ – írta a barbadosi szépség a Twitteren, aki valószínűleg az énekesnő kemény visszatérésére utalt ezzel kapcsolatban, és nem sokkal később választ is kapott.

”Köszönöm! Csak azért, mert a legjobbtól tanultam! Azaz tőled!" – csiripelte vissza Lovato. Ezzel kettejük beszélgetése be is fejeződött, ám abban egyetérthetünk, hogy igazán kedves gesztus volt Riritől, hogy így gondolt Demire, és az egész világ előtt dicsérte meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek