Starity

Fernando Alonso és Raquel del Rosairo válnak

2011. december 21. 10:10   |   Szerző: DjDanger

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Alonso és Raquel del Rosairo öt év házasság után úgy döntöttek, elválnak útjaik. Mind ezt a média kihagyásával próbálják meg elintézni, és kérik, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

hirdetés
Fernando Alonso és Raquel del Rosairo válnak

A zene és a motorsport szerelmeseinek nem kell bemutatnunk Fernando Alonsot és Raquel del Rosairot, akik Spanyország egyik álompárját alkotják, pontosabban alkották, hiszen bejelentették: öt év házasság után beadják a válópert.

A válást egy közlemény formájában tudatták rajongóikkal és a nagyvilággal, valamint szeretnék, ha nem tennének fel az újságírók a témában egyéb kérdést, hiszen próbálják védeni magánéletüket, ahogy ezt házasságuk ideje alatt is tették.

„Öt év házasság után úgy döntöttünk, hogy elválunk. Ez egy nagyon nehéz, de közös döntés. Elválunk, de barátok maradunk és még mindig erős a szeretetünk egymás iránt, így biztosítanunk kell egymásnak, hogy másutt boldogok lehessünk.

Ezzel a közleménnyel szeretnénk véget vetni a találgatásoknak. Egyúttal megkérjük a médiát arra, hogy tartsa tiszteletben a privát életünket, amit mint azt tudják, mindig is próbáltunk védeni.

Szeretettel, Raquel és Fernando”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek