Starity

Megjelent Lana Del Rey új videoklipje

2011. december 21. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég érkezett meg az egyre népszerűbb amerikai énekesnő legújabb klipje, a Born To Die, mely a 2012-es debütáló album második kislemezéhez készült.

hirdetés
Megjelent Lana Del Rey új videoklipje

Az idei év egyik legnagyobb felfedezettje, az énekes-dalszerzőnő  Lana Del Rey jövő januárban fogja kiadni első albumát Born To Die címmel. A tehetséges énekesnő számára a korong első kislemeze, a Video Games hozta meg az áttörést meg a sikert, és leginkább arról a dalról ismerhetik őt. A szám több európai országban is bekerült a legjobb tíz közé, többek közt Németországban és az Egyesült Királyságban is.

A Born To Die című album második kislemeze a korong címadó dala lett, mely január 23-án fog hivatalosan megjelenni. A szám videoklipje azonban már elkészült és december 14-én be is mutatták Lana VEVO-csatornáján. A különös kisfilmet Yoann Lemoine és az énekesnő rendezte, így most először fordult elő, hogy nem Lana rendezete egyedül a klipet. Az egyre népszerűbb énekesnő szerint a videó a legszebb dolog, amit valaha is készített.

Lana első albuma – melynek már a borítóját is bemutatták – január 30-án jelenik majd meg, és a lemez népszerűségén is múlik majd az énekesnő további sikere. A pár napja debütált Born To Die videoklip hamarosan eléri a 3 milliós nézettséget, így Lana sikere valószínűleg egyre csak növekedni fog jövő évre, amikor megérkezik majd a kislemez és az album is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek