Starity

Kristen Stewart fél a rajongóitól

2010. július 04. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewartnak egy nagyon különös fóbiája van. Bár a vörös szőnyegen bájosan pózol a kameráknak, egy kis félelem mindig ott lapul benne: hogy a rajongók tömege egyszer elkapja és megöli őt.

hirdetés
Kristen Stewart fél a rajongóitól

Kristen Stewart az elmúlt hetekben bátor arccal ment végig a vörös szőnyegeken a világ minden táján a Twilight legújabb része, az Eclipse premierjén. Talán most megértjük, néha miért pózol olyan komoly arccal a kameráknak: nagyon fél, hogy a rajongók tömege és a paparazzi egyszer csak elkapja és megöli őt!

A színésznő elmondta a britt Hello! magazinnak, hogy néha nehéz nem elsírnia magát a rendezvényeken, amikor rájön, hogy milyen gyorsan rosszra fordulhatnának a dolgok.

„Kényelmetlenül érzem magam a vörsszőnyegen – vallotta be. – Ránézek a több ezer emberre és rájövök, hogy bármikor iderohanhatnak hozzám és merényletet követhetnek el ellenem. A biztonságiak nem tudnak megmenteni. Látszólag rajongók, de nagyon bezsonghatnak.”

Nem ez az első alkalom, amikor Kristen a hírnév veszélyeiről nyilatkozik. Nemrég nyilatkozta a britt Elle magazinnak, hogy a paparazzik tömege néha olyan, mintha „megerőszakolnák” őt.

Később bocsánatot kért ezért a véleménnyilvánításáért.

„Túl érzékeny vagyok ezekre a dolgokra... Rossz szót használtam. Inkább úgy mondanám, olyan, mintha megsértenének.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek