Starity

VV Eszter megszegte a villa alapszabályát!

2011. december 22. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komoly büntetésre számíthat a villa jogásza, hiszen megszegte a villa egyik legfontosabb alapszabályát, ami nem más mint az információk kijuttatása.

hirdetés
VV Eszter megszegte a villa alapszabályát!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A párbajra készülőknek mindig apró ajándékokkal kedveskednek a többiek. Ezek többnyire kabalaként szolgálnak, remélve, hogy visszatérhet vele a párbajozó. Eszter egy többfunkciós karkötőt adott át Veronikának a hétfői párbaj előtt, amivel még nem is lett volna probléma, ha nem egy telefonszámot rejtett volna a belseje.

„A párbaj előtti napon igyekezett minél többet mellettem lenni és nyugtatni. Végül mielőtt elkezdődött volna a párbaj, kaptam tőle egy karkötőt. Szerette volna, ha visszahozom, hiszen az azt jelentette volna, hogy kint hagyom Csabit, de nem így történt. Búcsúzóul még azt is mondta, hogy a karkötő belsejébe beleírta a volt szerelme telefonszámát, és arra kért: ha úgy adódik, hogy hazamegyek, az legyen az első dolgom, hogy felhívom és megkérem, várja meg Esztert. A kérésnek eleget is tettem. Éreztem a hangján, hogy nagyon örült, bár Eszter még nem tudja, de ő is nagyon várja, hogy újra találkozzanak, és elkezdjék elölről azt, amit egyszer valamiért befejeztek” – mesélte a Borsnak a hétfőn megalázó különbséggel kiesett Veronika.

Mivel a felfújtszájú lány naivan kikotyogta a kis titkot, most Eszter komoly büntetésre számíthat a produkciótól, hiszen titokban semmilyen információ nem hagyhatja el a villát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek