Starity

VV Cristofel: „Menjen már a büdös francba Alekosz!”

2011. december 22. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veronika kiesése után nem csak Cristofel, hanem Alekosz is szeretné visszahódítani a lány szívét. Természetesen a skalpvadásznak nem tetszik a görög nyomulása és kiakadt.

hirdetés
VV Cristofel: „Menjen már a büdös francba Alekosz!”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az ÖsszeEsküvőkbeli kudarca után Alekosz most ismét az RTL Klub felé kacsintgat, pontosabb az ott megismert exmenyasszonyának csapja a szelet. A görög modora kifinomultabb lett a rezidencián töltött hetek alatt, így most úgy gondolja, talán visszaszerezheti még Veronikát. Viszont sajnos zárt ajtón kopogtat, ugyanis a lány már egyáltalán nem akar tőle semmit.

„Alekosszal nem szeretnék találkozni, mert vele már lezártam mindent, és a jövőben még csak beszélni sem akarok róla” – fejtette ki az Új Ásznak álláspontját a kacsaszájú lány.

Cristofel csajozási szokásai is javultak időközben, hiszen nem támadta le a szexhiányos villaszerelmét rögtön a párbaj után, csak számot cseréltek. A kubai csődör inkább randira hívta, hogy így szerezze vissza a bizalmát. Amikor megtudta, hogy nem ő az egyedüli, akinek Veronikára fáj a foga, nagyon dühös lett.

„Menjen már a büdös francba Alekosz! Ha akarják, találkozzanak, én nem fogok futni egy lány után. De ha így lesz, nem foglalkozom tovább Veronikával. Engem ne nézzenek madárnak!” – fakadt ki a skalpvadász.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek