Starity

Rihanna megdöntötte saját rekordját

2011. december 22. 21:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő We Found Love című slágere nyolcadik hete listavezető Amerikában, ezzel a dal megverte Rihanna eddigi legtöbb ideig vezető számait, az Umbrellát és a Love The Way You Lie-t.

hirdetés
Rihanna megdöntötte saját rekordját

Rihanna hatodik korongjának első kislemezdala szeptemberben jelent meg We Found Love címmel. A Calvin Harris közreműködésével készült szám nem sokkal az érkezése után elkezdte a listákat hódítani világszerte. A dal elérte az első helyet többek közt az Egyesült Királyságban, Németországban, Kanadában és az Egyesült Államokban is, ahol ez a barbadosi énekesnő tizenegyedik listavezető dala lett. Rihanna ennyi első helyezést elérő szám után hamarosan elérheti Madonna vagy Mariah Carey number one dalainak számát.

A We Found Love a hozzá készült nagy sikerű videoklip után még hetekig első volt az amerikai Billboard Hot 100-on. A mai napon a szerzemény nyolcadik hete vezeti a listát, így sikerült megdöntenie saját rekordját, mivel a Jay-Z-vel közös Umbrella és az Eminem lemezén szereplő Love The Way You Lie csupán hét hétig volt első Amerikában.

A We Found Love egyébként az idei évben a leghosszabb ideig No1 helyezést elérő dal lett a Billboard Hot 100-on, megverve ezzel Adele hét hétig vezető Rolling In The Deepjét.

A világszerte elért hatalmas siker és az Amerikában eddig legtöbb ideig tartó listavezetése után már nem kétséges, hogy Rihanna talán eddigi legnagyobb slágere lett a We Found Love. Egyébként az énekesnő Talk That Talk című albumának második kislemeze, a You Da One kisfilmje is hamarosan megjelenik, és a szám valószínűleg ismét hatalmas sikert fog aratni, mivel a legutóbbi Loud című album első három kiadott dala mind listavezető lett a tengerentúlon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek