Starity

Férjével tölti a karácsonyt Keresztes Ildikó

2011. december 23. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy megromlott a kapcsolata az Edda gitárosával, még mindig nagyon szereti a férjét.

hirdetés
Férjével tölti a karácsonyt Keresztes Ildikó

Egy hónappal ezelőtt még Keresztes Ildikó zátonyra futott házasságától zengett a sajtó. Az énekesnő a pletykákra reagálva elmondta, hogy nagyrészük nem igaz, válásról nincs szó, és magánélete csak rá tartozik.

A karácsonyi előkészületek kapcsán most kiderült, hogy Ildikóék együtt töltik az ünnepeket is férjével, ahová édesanyjuk mellett, Ildikó nagynénje és Laci unokatestvére is meghívást kapott. 25 évet nem könnyű nyomtalanul kitörölni, a szeretet ünnepe pedig remek alkalom arra, hogy helyrehozzák a kapcsolatot.

„Nagyon szeretem és tisztelem a férjemet. Volt már az életünkben ilyen, majd a jóisten tudja, hogy ezt a problémát is meg akarja-e oldani. Most időre van szükségünk. A huszonöt év nagyon sok, nem lehet csak úgy átlépni. Válságban vagyunk, az tény és való, de korábban éltünk már külön egy évet, és megesett az is, hogy együtt laktunk ugyan több hónapig, de nem sok közünk volt egymáshoz. Ez olyan, mint a szakma, vannak hullámvölgyek és felfelé ívelő szakaszok is” – beszélt szűkszavúan Keresztes Ildikó a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek