Starity

Judy kórházban töltheti a karácsonyt

2011. december 23. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban jöhet az énekesnő babája. Orvosa a napokban dönt arról, hogy császármetszést javasol-e, vagy megvárják az eredeti január 4-ei szülésre kiírt dátumot.

hirdetés
Judy kórházban töltheti a karácsonyt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A tervek szerint Judy babája januárban érkezne, de a Groovehouse egykori énekesnője már nagyon nehezen éli a mindennapokat, és úgy érzi, az előírtnál korábban is megérkezhet a baba.

„Az én pici testemben nem sok hely van a babának, és egyre inkább érzem, hogy már ő is szűkösen van. Nagyon sokat köszönhetek a jógatanáromnak, Bálint Gyöngyinek, akinek segítségével az utóbbi hónapokban elsajátítottam olyan technikákat, amelyekkel ide-oda tudtam helyezni a picit, de most már ezeket sem tudom alkalmazni. Tegnap már a cipő sem jött fel a lábamra, így elképzelhető, hogy napokon belül megérkezhet hozzánk a gólya” – mesélte az Új Ásznak Judy, aki szívesen átélné a természetes szülést, annak minden megpróbáltatásával együtt, sorsáról viszont orvosa fog dönteni.

Az énekesnő egyébként két hónapja kötötte össze életét születendő gyermeke édesapjával, amikor azt is elárulták, hogy Majának fogják hívni a picit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek