Starity

Győzikét kifosztották, amíg a konditeremben izzadt

2011. december 23. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy salgótarjáni edzőteremben törték fel öltözőszekrényét, ahonnan százezer forintot és a showman összes iratát eltulajdonították.

hirdetés
Győzikét kifosztották, amíg a konditeremben izzadt

Keserves lesz a karácsony Győzike családjánál, ha igaz, amit a roma rapper állít, miszerint ajándékokra gyűjtögette egész évben az elrabolt pénzt.

„Szégyen és gyalázat, ami Salgótarjánban folyik! Két éve járok abba a konditerembe, és mindig is éreztem, hogy ez sokaknak szúrja a szemét. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy feltörhetik a szekrényemet és kifoszthatnak, miközben éppen edzek. Elvitték az összes pénzemet, amit egész évben megspóroltam, hogy szép karácsonyunk lehessen, és azt is, amit a szüleimtől kaptam. Százezer forintról van szó, ami azért volt nálam, mert az edzés után szerettem volna vásárolni. A pénz az csak pénz, de sajnos elvitték az összes iratomat is, amelyek pótlása így az ünnepi időszakban rengeteg időt és energiát vesz el” – nyilatkozott elkeseredetten az Új Ásznak a családfő, akit a rablásnál is jobban felbosszantott a konditeremben lévők reakciója.

Győző elmesélte ugyanis, hogy a helyszínen tartózkodók többsége hatalmas kárörömmel fogada a híreket, amit nem ért, hiszen ő soha senkinek nem ártott. Feljelentést sem tesz, hiszen állítása szerint lehetetlen lenne megtalálni az elkövetőt, mert nagyon sokan járnak oda.

Az elkövetőnek csak annyit üzent, hogy legalább az iratait juttassa vissza hozzá, a pénzen pedig vegyen karácsonyi ajándékokat, és ettől legyen boldog új éve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek