Starity

Férjhez menne Nicole Scherzinger

2011. december 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nagyon szeretne férjhez menni az amerikai X Factor mentora, és az F–1-es pilóta, Lewis Hamilton boldogan el is venné.

hirdetés
Férjhez menne Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger és a Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton lehet, hogy hamarosan összeházasodnak – az énekesnő csupán ennyit követelt.

Bár októberben még szakításuktól volt hangos a sajtó, de most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Ezek a pletykák már júliusban is szárnyra keltek. A sztárpár egyébként kisebb szünetekkel már négy éve van együtt, így a házasság nem lenne olyan meglepő. Az újrakezdés előtt azonban az énekesnő pát kritériumot állított Hamilton elé, mivel úgy gondolja, csak úgy lehet jó a kapcsolatuk, ha ezek a kérések teljesülnek.

„Az egyik feltétel az volt állítja egy bennfentes –, hogyha Hamilton valóban komolyan gondolja az újrakezdést, akkor ezt egy eljegyzési gyűrűvel kell bizonyítania. Biztos vagyok benne, hogy Nicole teljesen összetört, amikor szétmentek. De nagyon önfejű nő, úgyhogy biztos, hogy véghez viszi a tervét.”

De, a Forma1 sztárja sem szenved ettől a kéréstől. Egy másik közeli ismerős Lewis szempontjából is mesélt az eljegyzésről. Szerinte az autóversenyző vissza akarja szerezni a sztármentort, és tudja, mit kell ehhez tennie. Lewis Hamilton egyik barátja azt is elárulta, hogy a pilóta nagyon elszomorodott, mikor megtudta, hogy Nicole-nak valószínűleg új kapcsolata van. Ekkor értette meg igazán, hogy elveszítheti őt véglegesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek