Starity

Meisa Kuroki New Yorkban vett lakást

2011. december 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán énekesnő-modell elhatározta, hogy valóra váltja egyik legnagyobb álmát, azt, hogy New Yorkban vegyen egy lakást.

hirdetés
Meisa Kuroki New Yorkban vett lakást

Az ifjú japán énekesnő még szeptemberben nyilatkozta a 25ans magazinnak, hogy szívesen lakna New Yorkban. Bár az ünnepeket a családjával tölti Tokióban, de ez idő alatt sem pihen a vörösen hódító japán szépség.

Még december elején eldöntötte, hogy vesz New Yorkban egy lakást, de csak a napokban vált biztossá. „Még a hónap elején elhatároztam magam, hogy valóra váltom a másik legnagyobb álmomat a saját turnémon kívül. Méghozzá azt, hogy vegyek a Nagy Almában egy lakást! – mesélte izgatottan a Zip műsorában. – Az Upper East Side-ot választottam, mivel gyönyörű. A kilátás pazar a negyvenedikről! Meseszép!” – áradozott.

Ám azt még elmondta, hogy az ünnepeket a családjával tölti Tokióban. „Az otthonom soha semmi pénzért nem hagynám el. Igazából nem New Yorkban fogok élni, csak sok a munkám ott. Ez így könnyebb, mint a szállodából szállodába járás” – tisztázta Meisa Kuroki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek