Starity

Újabb koreai együttes kopogtat Európa ajtaján

2011. december 27. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012. január 17-én a kilenctagú koreai lánybanda, a Girls' Generation betör az európai piacra.

hirdetés
Újabb koreai együttes kopogtat Európa ajtaján

2012. január 17-én a koreai lánybanda, a Girls' Generation kiad egy speciális albumot, mely az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban és Angliában lesz hivatalosan megvásárolható. A dalok a harmadik albumon szerepelnek, melyen a koreai és az angol remixváltozata is megtalálható a The Boys című számuknak.

Ez lesz a lányok hivatalos debütálása az európai piacon, rögtön azután, hogy az Amerikai Egyesült Államokban már betörtek a hónap elején megjelenő The Boys maxilemezükkel (a korongon közreműkődött Snoop Dogg is), mely az iTuneson december 21-én a 122. helyen végzett, az angol nyelvű változat pedig egy kicsit jobb helyezést ért, hiszen a 74. helyre került.

December 26-án az együttes kiadója, az SM Entertainment így nyilatkozott: „Az SNSD előtérbe fogja helyezni az újabb promóciókat, de nem csak Koreában és Japánban. A tagok sokféle tevékenységet fognak folytatni a jövő évben, mert musicalben, illetve drámában fognak szerepelni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek