Starity

Megérkezett Jessie J új klipje

2011. december 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessie J új klipjével lepte meg rajongóit karácsonykor, mely a Domino című dalához készült, és magyar idő szerint reggel 6-kor jelentette meg.

hirdetés
Megérkezett Jessie J új klipje

Ma jelent meg Jessie J Domino című számának legújabb klipje, melyet saját VEVO-csatornájára került fel. Jessie még tegnap késő este megosztotta hírt rajongóival: „Igen! Sikerült! Kész van a Domino! #Boldog karácsonyt!”

A Twitteren több rajongója is írt neki, hogy nagyon várják a videót, reggel pedig rajongók özöne gratulált Jessie-nek a csodálatos klipje miatt, amelyben az énekesnő több hajszínnel látható, persze ez mind csak paróka. A kisfilmben egy egyszerű vászon előtt áll, énekel, illetve mozog.

Azért örülhetünk, hogy újra láthatjuk mozogni, hisz az angol sztár még a nyár elején balesetet szenvedett, így a Who You Are és a Who's Laughing Now című videoklipekben sem játszhatott erőfeszítéssekkel bíró szerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek