Starity

Zsu is lehet a Megasztár műsorvezetője

2010. július 05. 14:02   |   Szerző: zsolt19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyul Zsuzsa, a Viva TV egykori műsorvezetője is lehet a Megasztár műsorvezetője Till Attila mellett, de több név is felmerült.

hirdetés
Zsu is lehet a Megasztár műsorvezetője

A TV2 még mindig nem tudja, hogy ki lesz Till Attila párja a Megasztár 5-ben. Sok név felmerült, de lehet hogy csak az utolsó pillanatban fognak dönteni, ahogy a Megasztár 4-nél is tették, amikor Szekeres Nórát választották.

Szekeres Nórát is kérdezték, hogy szerinte kinek állna jól showműsor. Elmondása szerint olyan embert kell választani, akinek több tapasztalata van a műsorvezetésben. Esélyesként említette Ada nevét, aki kipróbálta már magát hasonló műsorban, és Nyul Zsuzsát, aki Harsányi Leventével vezette a Dalnokok Ligáját.

A válogatáson már sokan jártak, Ada és Zsu mellett többek között Czippán Anett, Horváth Éva, Peller Mariann, a színész Ábel Anita, Gregor Bernadett, Szabó Zsófi, Szorcsik Viki, az énekes Rúzsa Magdi és a modell-műsorvezető Zimány Linda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek