Starity

Együtt töltötte a szentestét Cristofel és Veronika

2011. december 27. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 kiesett játékosai a tévéműsor után is folytatják a „románckodást”, a karácsonyi ünnepeket is együtt töltötték.

hirdetés
Együtt töltötte a szentestét Cristofel és Veronika
Fotó: S. Péter / Blikk

Cristofel nem adja fel álmait, tovább ostromolja Veronikát szerelmével a villán kívül is. A kubai skalpvadásznak kis híján Alekosszal is meggyűlt a baja, de szerencséjére Veronika kikosarazta a megkopott fényű valóságshow-sztárt.

Egy hangulatos olasz étteremben kapták lencsevégre, amint a kubai és a plasztiklány meghitten vacsorázik. A szemtanúk elmondása szerint Cristofel folyamatosan bókolt a lánynak, akinek a mosolyából arra lehetett következtetni, hogy csak úgy itta a fiú szavait.

„Cristofel elhívott vacsorázni, én pedig örömmel fogadtam a meghívást. Nagyon sok dolgot kellett tisztáznunk, többek között azt is, hogy hány lánnyal volt, amióta kijött a Villából. Nem tagadom, hogy ez nagyon rosszul esik, de nem kérhetem számon, hiszen én szakítottam vele. Úgy veszem észre, hogy most nagyon igyekszik, a vacsora után még moziba is elvitt, aztán pedig sétáltunk egy kicsit, majd hazavitt” – mesélte Veronika a vacsora után a Blikknek.

Cristofel elmondta, hogy mindent megtesz, hogy helyrehozza a dolgokat és bebizonyítsa, hogy hosszú távra tervez, és nagyon bízik benne, hogy helyrehozhatja a dolgokat, és újra meghódíthatja Veronikát. A karácsonyt már együtt töltötték, szenteste mindkettejük családjához ellátogattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek