Starity

Kórházban töltötte a karácsonyt Colin Farrell

2011. december 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír szívtipró idei karácsonyát egy dublini kórházban ünnepelte, azonban nem egyedül: a színész beteg gyermekeket látogatott meg az ünnepek alkalmából.

hirdetés
Kórházban töltötte a karácsonyt Colin Farrell

A fenegyerekről rengeteg negatív dolgot lehetett hallani részeges tivornyái után, azonban fia születése óta rövid pórázon tartja magát, idén decemberben pedig a jó oldalát is megmutatta rajongóinak. A Nagy Sándor, a hódító sztárja ugyanis a karácsonyt egy crumlini kórházban töltötte, mely Dublinban található. Colin azonban nem betegség miatt kényszerült bevonulni az intézetbe, hiszen beteg gyermekeket látogatott meg.

Az Our Lady’s Children’s névre hallgató intézmény bölcsődés csecsemőinek nemcsak jókedvet, hanem ajándékokat is vitt az ír apuka, aki egyesével kezdte dédelgetni az ápolásra szoruló kisbabákat, és csaknem egy egész napot töltött el velük.

Farrell egyébként teljesen be van táblázva az ünnepekre, hiszen legújabb filmjét, a Hét pszichopatát forgatja Sam Rockwell és Christopher Walken társaságában, azonban a szentestét és karácsony első napját sikerült felszabadítania magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek