Starity

Nicole Scherzinger elismeréssel fizet

2011. december 28. 00:12   |   Szerző: meyah_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pussycat Dolls egykori tagja elismeri, hogy felbomlott bandája miatt vált azzá, aki lett.

hirdetés
Nicole Scherzinger elismeréssel fizet

Nicole Scherzinger, a legszexibb Pussycat Doll nemrégiben azt nyilatkozta egy külföldi napilapnak, hogy a felbomlott lánycsapata nélkül nem vált volna azzá, akit ma az egész világ ismer. Ezért azzal hálálja meg a lányoknak a kitartást és mindazt, amit nyújtottak a csapatban, hogy „tisztelet-előadást” tart közelgő körútján.

„Jövő nyáron elkezdődik a koncertem, amit a többi lány nélkül fogok végigélvezni. A koncertkörút nem lesz olyan látványos, mint Rihannáé vagy Katy Perryé volt, de lesznek táncosaim, és mindent beleadok! Egy dallal fogok köszönetet nyilvánítani nekik a legelső koncertemen, mert nélkülük sosem lehettem volna az, aki a mai napig vagyok. Néhány csajszival még mindig kapcsolatban állok, ők mindig is a testvéreim lesznek. Másokkal soha többet nem alapítanék csapatot, csak velük!” – nyilatkozta szívhez szólóan Miss Scherzinger.

Vajon tényleg megbánta, hogy szétváltak útjaik, vagy csak ismételten a média figyelmét akarja felkelteni? Ti mit gondoltok erről?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek