Starity

Alekoszt magára hagyták barátai

2011. december 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz sok pénzt veszített, barátai szemében áruló lett, elvesztette a rajongóit, feleséget sem talált, de szerinte mégis megérte.

hirdetés
Alekoszt magára hagyták barátai

Az okostojás sok pénzt bukott az elmúlt időben, átpártolt egy másik csatornához, árulónak nevezték ők, törölték a rajongói oldalát és még felesége sincs, ám szerinte mégis megérte ezt csinálni.

Hiába volt neki saját valóságshow-ja, és pártolt át a TV2-höz, hogy feleséget találjon, nem lelt rá a boldogság, a szerelem. A volt barátai, Simor Olivér és Baukó Éva árulónak nevezték őt, és el is távolodtak tőle. Oli többször is hangoztatta sérelmeit: hiába segítette Alekinyót a VV4 győzelméhez, hiába csinált neki saját valóságshow-t, amelyben feleséget keresett neki, alig találkoztak, sőt a görög férfi a telefonhívásokra sem válaszolt.

„Az ilyen átigazolások után mindig megjelennek azok, akik azt kiabálják: »áruló«, de nem tudom, hogy ezek az emberek hasonló helyzetben hogyan döntöttek volna. Évával már beszéltem, ugyanolyan jó a kapcsolatunk, mint eddig. Olivérrel még nem sikerült tisztáznom a dolgokat. Őt most is a barátomnak tartom, és ezután is szeretném, hogy az legyen. Tény, hogy nem tudtam olyan intenzitással találkozni vele, mint szerette volna, de ez nem jelenti azt, hogy részemről a barátságunk tompult volna. Nem gondoltam volna, hogy ilyen mélypontra jut a kapcsolatunk. Remélem, meg tudjuk ezt beszélni” – nyilatkozta Nagy Alekosz a Borsnak.

A görög csődör azt szeretette volna, hogy az RTL Klub ne törölje rajongói klubját, ám ezt nem érte el. Így nyolcvankétezer fanatikusnak mondott búcsút, de mindenképpen szeretné őket visszaszerezni. Most egy oldalt szeretne létrehozni, ahol toborozhatná megmaradt rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek