Starity

Újabb szereplők távoznak a Misfitsből

2011. december 30. 18:06   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Misfits csillagai közül ketten bejelentették, hogy a negyedik évad forgatása nélkülük fog zajlani.

hirdetés
Újabb szereplők távoznak a Misfitsből

Az E4 népszerű szuperhősös sorozatának harmadik évadának december 18-án lett vége. A szezonzáró részből kiderült, hogy az Alishát alakító Antonia Thomas nem fog visszatérni a negyedik évadra. Az NME értesülése szerint Iwan Rheon követi kolléganőjét.

Rheon a következőt mondta távozásáról: „Köszönöm az összes támogatást és véleményt! Rettentően hálás vagyok, amiért lehetőséget kaptam a Misfitsben és mindazt, amit a sorozattól kaptam. De most mennem kell, új izgalmas dolgokat kell keresnem az életben. A show megy tovább!”

Thomas megerősítette, hogy a karaktere nem fog a jövőben szerepelni a népszerű sorozatban. A Twitter-oldalán ekképp nyilatkozott az évadzáró után: „Nem fogok visszatérni a negyedik szezonba, de alig várom, hogy lássam! Lenyűgöző volt a Misfitsben szerepelni – teljességgel epic volt!”

A harmadik évadban már Robert Sheehan nem vett részt, de a This is England sztárja, Joseph Gilgun sikeresen vette az akadályokat, és remekül pótolta Robert karakterét. Gilgunnal már megegyeztek a 4. szezont illetően, így ő biztos szereplő lesz.

A hírek szerint jelenleg egy amerikai remake készítéséről folynak a tárgyalások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek