Starity

Snooki vörös démonként szilveszterezik

2011. december 31. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha Snooki is híres hajváltozásairól, úgy látszik, egy másik hajváltoztató-művésznő nyomdokaiba lépett: akárcsak Rihanna, ő is átfestette hosszú fürtjeit sötétvörösre.

hirdetés
Snooki vörös démonként szilveszterezik

Közeleg az újév, melynek alkalmából nemcsak a hétköznapi emberek, de a sztárok is megváltoztatnak valamit külsejükön. Így tett a Jersey Shore dívája, Snooki is, aki a Twitteren osztotta meg rajongóival a haján történt változtatásokat.

Korábban már volt vöröses hajszíne, de most úgy gondolta, ismét kipróbálja. Sötétvörös frizurájába tetetett vérvörös melírokat, mellyel igazán tüzes hatást kelt. Frizurája volt már fekete, gesztenyebarna, vörös, szőke tincsekkel dúsított, sőt, még mindenféle színes tincseket is tetetett a hajába.

Minden bizonnyal új hajszíne illeszkedni fog a szilveszteri buliruhájához is, és nem hazudtolja meg magát a keleti part guidája; botrányos ünnepléssel köszönti majd Las Vegasban 2012-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek