Starity

Kórházba került az X-Faktor mentora!

2011. december 31. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szívinfarktus gyanújával vitték kórházba Nagy Ferót csütörtökön. A mentor szerencsére már jobban van, de pihennie kell.

hirdetés
Kórházba került az X-Faktor mentora!

Többek között rosszullétre, heves szívverésre és végtagzsibbadásra panaszkodott a Beatrice frontembere, akinek szívinfarktus-gyanús panaszai miatt rögtön mentőt hívtak. A kivizsgálás után kiderült, hogy Feró feleslegesen hozta a frászt szeretteire, csak a kimerültség és a jóideje elhúzódó influenzája okozta nála a problémákat.

„Négy napja lázas beteg vagyok, ágyban feküdtem, ráadásul előtte is kimerült voltam már, hiszen az X-Faktorral járó munka nem volt kevés, nagyon megterheltem a szervezetemet. A körzeti orvosom aggódott, hogy nehogy valami baj legyen, ezért ő is úgy gondolta, hogy kardiológiai kivizsgálásra van szükségem, nehogy a betegség ráhúzódjon a szívemre. Így kerültem végül a kórházba. Mindent megnéztek, és mindent rendben is találtak. Jól vagyok” – mondta másnap a Blikknek az X-Faktor mentora, aki elmondta, hogy csütörtökön ő is nagyon megijedt, de már csak mosolyog a történteken.

Feró szilveszteri fellépéseit is lemondta, hiszen pihenésre van szüksége, hogy visszanyerje az egészségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek