Starity

Szavazz Bieber következő koncerthelyszínére!

2010. július 06. 02:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinik kedvence kitalálta, hogy az internetezőkre és a rajongóira bízza világ körüli turnéja következő helyszínének megszavazását.

hirdetés
Szavazz Bieber következő koncerthelyszínére!

A My World Tour honlapján adhatják le a rajongók voksaikat, kedvencük melyik országban énekelje el dalait, de internetes viccé fajult a dolog, mert Justin nem tett kikötést a lehetséges országokra vonatkozóan. A 4Chan.com látogatói kezdték el a fiatal énekes heccelését: arra buzdítanak mindenkit, szavazzák meg Észak-Koreát a turné egyik helyszínének. A szavazást július 7-én zárják, és eddig már több, mint félmillió szavazat érkezett Észak-Koreára, ezzel vezet a listáján. A második helyen Izrael, a dobogó harmadik fokát Lengyelország birtokolja, míg Magyarország a 16. helyen áll. Ha 7-éig nem változnak az eredmények, Bieber kezdheti a koncert szervezését, bár egyáltalán nem biztos, hogy beengedik az országba.

Ha te is szereted Justint, szavazz az alábbi linken! Ha a rajongók összefognak, még akár nálunk is felléphet minden tini kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek