Starity

Folytatódik az American Horror Story

2011. december 31. 14:02   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak számára örömmel jelenthetjük be, hogy a sikeres sorozat, az American Horror Story folytatódik, de talán rossz hír, hogy esetlegesen más szereplőkkel.

hirdetés
Folytatódik az American Horror Story

Ryan Murphy, a Glee – Sztárok leszünk! ősatyja most legújabb sikersztorijának, az American Horror Storynak második évadáról hint el pár információt a rajongók körében. Sokan nem szeretnék, hogy változásokat vezessen be a szereplőgárdában, mégis többek között az is szerepel a terveiben, valamint a történet és a helyszín is teljesen lecserélődik.

„A (kísértetjárta) ház sztorija folytatódik. Minden évadban más-más elemek lesznek. Mindkettőnek van eleje, közepe és vége. Rengeteg idő és munka, mire a karakterek kiteljesednek. A tárgyalások még folynak arról, hogy mi lesz a szereplőkkel a második évadban, de találkoztunk már új színészekkel, akiknek többnyire már megtaláltuk a megfelelő szerepet. Sokan híresztelik, hogy Connie és Dylan nem tér vissza, de mi, a producerek szeretnénk, ha csatlakoznának, akár egy-egy rész erejéig. Rengeteg horrorsztori van, amit meglehet filmesíteni, mint például a különböző gyilkosságok, börtöntörténetek, valamint a krimi… minden évben a show célja, hogy egy kis újdonságot csempésszünk a történetbe. Az egyetlen dolog, amire nem vagyunk nyitottak ebben az évadban, azok a vámpírok.”

„Mi is szerettük ezeket a karaktereket, és hiányoznának, ha nem térnének vissza. Néhány színészt azonban már nem annyira köt le a történet, és nem mindenki szeretne ötéves kötelezettséget egy szerződés miatt – meséli az FX csatorna elnöke, John Landgraf. – Az, hogy a sorozat folytatódik, magától értetődő. Ez a sztori többnyire azoknak kedvez, akik a halloween szerelmesei, talán ők szeretik a legjobban ezt a műfajt. Nagyon magabiztosak vagyunk a második évad történetét illetően.”

Tehát jó hír vagy nem, a sorozat folytatásában a szereplőgárda lecserélődik, új történet veszi kezdetét, amit 2012-ben követhetünk nyomon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek