Starity

Zac Efron Michelle Pfeifferrel szilveszterezett

2012. január 01. 14:02   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész már 2007 óta ismeri egymást, és egyből barátok lettek. Idén ismét együtt láthatjuk őket a mozivásznon.

hirdetés
Zac Efron Michelle Pfeifferrel szilveszterezett

Zac és Michelle barátsága 2007-ben kezdődött, amikor együtt szerepeltek a Hajlakk című zenés filmben. Idén ismét együtt játszottak, ezúttal a Szilveszter éjjel című filmben.

Michelle egy interjúban elárulta, hogy egyáltalán nem ünnepli a szilvesztert, mi több, férjével és gyermekeivel már este kilenckor ágyba vonulnak. „Sosem ünneplem az újévet. Nyugaton nőttem fel, és ott 21.00-ig ünnepelnek az emberek. Általában csak nézem a nagy gömböt a pizsamámban, egy pohár pezsgővel és néhány pitével. Már nagyon régóta nincsenek elvárásaim a szilveszterrel kapcsolatban” – mesélte a színésznő.

Épp ezért Zac beállított az éjszaka közepén Michelle-hez, és közölte vele, hogy ma együtt fognak mulatni. „Most minden meg fog változni, ugyanis elmegyünk együtt szilveszterezni. Megmutatom, mi hogy szoktunk ünnepelni!” – írja a Koin magazin.

Persze úgy ünnepeltek, mint a barátok, hiszen habár Efronnak egy éve nincs komolyabb kapcsolata, Michelle már hosszú évek óta boldog házasságban él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek