Starity

Justin Bieber az újévet is dallal köszönti

2012. január 02. 07:07   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebernek és Will Smith fiának, Jadennek korábban is született egy közös daluk Never Say Never címmel. Most újabb közös produkcióval köszöntötték az újévet.

hirdetés
Justin Bieber az újévet is dallal köszönti

Justin Bieber idén rengeteg ünnepi dallal tartotta magát a köztudatban, melyek legfőképp – illetve csak és kizárólag – karácsonyi dalokból álltak. Most, hogy vége az ünnepeknek, a kanadai tinisztár úgy gondolta, hogy szilveszterre sem hagyhatja ki az alkalomhoz illő dalt, melyet Jaden Smith-szel vett fel. Ki tudja, talán a következő Bieber-dal a húsvéti nyúlról fog szólni.

A szám címe – alkalomhoz illően – Happy New Year, azaz Boldog új évet. A dalban hallani lehet, hogy mind a két popsztárnak sokat mélyült a hangja a Never Say Never óta, és ezt a változást főleg Jadennél lehet észrevenni.

„Köszönök mindent a 2011-es évnek, legyen még jobb a 2012! #boldogújévet” - írta Justin Facebook- és Twitter-oldalán.

Az év utolsó napján Justin a Dick Clark New Year's Rockin' Eve nevű rendezvényén lépett fel a Times Square-en, New Yorkban, éjfél előtt pár perccel, méghozzá Carlos Santana Grammy-díjas mexikói latin rockzenész és gitárossal, és előadták a Beatles népszerű slágerét a Let It Be című dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek