Starity

Rajongók választották ki Rihanna következő kislemezes dalát

2012. január 02. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő a Twitteren kérdezte meg követőit, melyik dalhoz készüljön a következő videoklipje.

hirdetés
Rajongók választották ki Rihanna következő kislemezes dalát

Rihanna legújabb albuma, a Talk That Talk hatalmas sikereket ér el világszerte. Az album első klipes dala a Calvin Harissel közös We Found Love volt, ami nyolc hétig vezette a Billboard Hot 100 listát, ezzel megdöntve az énekesnő eddigi rekordját. A második dal, amiból videoklip készült a You Da One volt.

Mindkét videó és dal hamar közkedvelt lett, de Rihanna és kiadója nem akart mellényúlni a harmadik kislemez kiválasztásával, ezért a barbadosi szépség a Twitteren kérdezte meg követőit, hogy melyik dalhoz készítsenek videoklipet.

„Szükségem van a válaszaitokra!” olvasható Riri posztja.

A rajongók természetesen nem tétlenkedtek és rengeteg válasz érkezett. A három legtöbbet említett, és úgy tűnik legkedveltebb dal a Cockiness, a Watch N' Learn, és a Drunk On Love volt. Az énekesnő válaszára sem kellett sokat várni: „Oké, végeztünk! Tetszik amit látok... és a döntés megszületett!”

Sajnos a konkrét kislemezes dal címét nem tudtuk meg, de egy lépéssel közelebb kerültünk és a kör leszűkült háromra. Tehát a Cockiness, a Watch N' Learn és a Drunk On Love című dalokból várható Rihanna legújabb videoklipje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek