Starity

Selena Demi Lovatóval töltötte a szilvesztert

2012. január 02. 22:10   |   Szerző: Kata996

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena édesanyja vetélése óta először állt színpadra, méghozzá Love You Like a Love Song és Hit The Lights című dalaival.

hirdetés
Selena Demi Lovatóval töltötte a szilvesztert

Már régóta köztudott volt, hogy Selena Gomez és Demi Lovato lesznek az MTV Special szilveszteri különkiadásának műsorvezetői New Yorkban. A show előkészületeit a helyszínen elhelyezett kamerák segítségével követni is lehetett az interneten, és a felvétel előtt pár nappal a Twitteren keresztül lehetett kérdezni a két tinisztártól. A több ezer kérdés közül kiválasztottak ötöt, majd megválaszolták élőben.

Demi Lovato legújabb dalát, a Give Your Heart a Breaket adta elő még éjfél előtt, Selena pedig pontban éjfélkor énekelte el a Love You Like a Love Song és a Hit The Lights számait összevonva.

Szó esett még a Poscard On The Run programról is, amelyet Selena reklámozott. Ennek keretein belül egy, a közönségből kiválasztott lány lefotózhatta a két Disney-sztárt Selena mobiltelefonjával, amit képeslap formájában néhány szerencsés ember meg is kap majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek