Starity

Durva! Akár vagyona felét is elveszítheti válása miatt Katy Perry

2012. január 02. 18:06   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába a mindent elsöprő szerelem, a hirtelen jött házasság, a törvény az törvény. Mivel Katyék nem írták alá a házassági szerződést, a kaliforniai törvények alapján a házasság alatt szerzett vagyont el kell felezni, ami azt jelenti, hogy az énekesnő 20 millió fontot kell, hogy kifizessen Russell Brandnek.

hirdetés
Durva! Akár vagyona felét is elveszítheti válása miatt Katy Perry

Alig pár nappal az után, hogy Brand nyilatkozott a Katyvel való házasságáról és a valókeresetet is benyújtották, a 36 éves komikust a Savoy Hotelben látták. Russell próbált minél inkább feltűnésmentes lenni, ennek érdekében nagy szürke sapkát és fekete napszemüveget viselt.

A hivatalos papírok leadása előtt, amelyben kibékíthetelen ellentétekre hivatkozott, egy fiatal nővel látták színházba menni, mellesleg szemtanúk szerint nem viselte a jegygyűrűjét. Azt, hogy a későbbiekben a szállodában az a bizonyos nő vele volt-e, nem tudhatni, mivel ott már egyedül látták a komikust.

Hirtelen jött szerelmük és gyors házasságuk ideje alatt többször felröppent a hír, hogy szakítottak, de a pletykáknak bizonyuló híreket mindig tagadták. Sajnos most már hivatalos a dolog, sőt karácsonykor is nélkülözték egymást, ugyanis Katy Hawaiin karácsonyozott, Russell pedig Londonban.

Ha az anyagi oldalát nézzük a házasságnak, Katy akár vagyona felét is elveszítheti. A kaliforniai törvények alapján, ha nem írják alá a házassági szerződést, akkor a házasság ideje alatt megszerzett vagyont el kell felezniük. Mivel Katyék ezt nem tették meg, a törvény rájuk is vonatkozik. Így Katynek 20 millió fontot kell Russellnek fizetnie. Másik kérdés, hogy Russell elfogadja-e az összeget?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek