Starity

Lady Gaga újabb kislemezzel készül

2012. január 02. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga 2012-ben sem áll le a folyamatos munkával. A heti botrányai mellett igyekszik népszerűsíti a májusban megjelent nagylemezét, miközben egyre több kislemezzel árasztja el a boltok polcait.

hirdetés
Lady Gaga újabb kislemezzel készül

A botrányhősnő, Lady Gaga jövőre sem áll le a folyamatos munkával: amellett, hogy elkészítette legújabb klipjét és új dalt adott ki karácsonykor, most úgy tűnik, érkezik legújabb kislemeze is, mely valószínűleg a Black Jesus † Amen Fashion lesz.

Black Jesus. Lehet, hogy részeg leszek, és veszekedni fogok veletek, de ez a legjobb dal az albumon! #amenfashion, irány a lejátszó!” – tweetelte Gaga profilján keresztül. A popdíva üzenetéből következtethetünk arra, hogy ez a dal lesz a The Edge Of Glory énekesnőjének az új kislemeze, ugyanis az előző, külön megjelent dalait is a kedvenceiként emlegette.

Abból is következtethetünk az új kislemezre, hogy a Born This Way: The Remixes albumon a Lady eddigi kislemezes dalai sorba vannak állítva, és a Marry The Night után rögtön a Black Jesus † Amen Fashion dal hallható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek